Make up - TEO HAIR DESIGN

Go to content
Mac Cosmetics

Ανανέωσε την εικόνα σου σε 10'
Make Up  -  Touch Up 10'  -   Bridal

Make Up  -  Touch Up 10'  -   Bridal
Η Make up Artist δημιουργεί ένα στυλ ομορφιάς με τα προϊόντα Mac Cosmetics & Bobbi Brown προσαρμοσμένο στην προσωπικότητα σας. Σας εφοδιάζει με τη γνώση και τα προϊόντα που χρειάζεστε για να δείχνετε και να αισθάνεστε όμορφες. Λαμβάνει υπόψιν της το προσωπικό στυλ, τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις της κάθε γυναίκας πριν της κάνει ένα μακιγιάζ.
Η προστασία και φροντίδα τής επιδερμίδας είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου. Τα προϊόντα συνδυάζουν όλα τα απαραίτητα φυσικά συστατικά που ενισχύουν την περιποίηση της επιδερμίδας !

.
Lashlift & Tint
Απόκτησε το βλέμμα που μαγνητίζει
Lashlift & Tint TEO
Το lash lift & tint ειναι θεραπεία θρέψης και ενυδάτωσης για τη φυσική βλεφαρίδα.
Ανασηκώνει και χρωματίζει τις βλεφαρίδες - Χωρίς προσθήκη extension.
Διαρκεί 6 -12 εβδομάδες.
Πραγματοποιείται τεστ αλλεργίας πριν την εφαρμογή.
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε mascara.
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα η συντήρηση.
Μουστάκι = 4 euro - Φρύδια = 8.50 euro - Πρόσωπο = 7 euro
Αγγίξτε τη φωτογραφία για λεπτομέρειες
.
Threaded

Αποτρίχωση με κλωστή
Πρόκειται για μία εξαιρετική, φυσική μέθοδο αποτρίχωσης κατάλληλη και για το μουστάκι.
Το threading προέρχεται από την Ασία και μετρά αρκετούς αιώνες ύπαρξης. Είναι μια απλή διαδικασία που θεωρείται από τις πιο ανώδυνες για την διαμόρφωση και τον σχηματισμό των φρυδιών.
  • Η διαδικασία
Είναι αρκετά απλή και συνήθως περιλαμβάνει ένα ενιαίο κομμάτι βαμβακερού νήματος.
Μετά τον καθαρισμό της περιοχής με οινόπνευμα, το νήμα στρίβεται και τραβιέται κατά μήκος των περιοχών με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα: έτσι ανυψώνει το θυλάκιο της τρίχας απευθείας από τη ρίζα, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών ή τραβήγματος της επιδερμίδας.

Το νήμα στρέφεται για να κυλίσει αποτελεσματικά πάνω στην επιδερμίδα και να αφαιρέσει τις ανεπιθύμητες τρίχες από την ρίζα.
Σε αντίθεση με την αποτρίχωση με κερί, τσιμπιδάκι ή λέιζερ, το νήμα θεωρείται μία από τις ασφαλέστερες και πιο ακριβείς μεθόδους αποτρίχωσης, ειδικά στις ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια. Η τεχνική είναι επίσης 100% φυσική, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τεχνητά κεριά, χημικά ή επεμβατικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Είναι επίσης ασφαλέστερο για εκείνες που είναι επιρρεπείς σε breakouts και σπυράκια μετά την αποτρίχωση. Σε αντίθεση με το tweezing, το threading δεν δημιουργεί τρίχες που γυρίζουν προς τα μέσα και είναι πιο ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος.


.
Microblading
Ημιμόνιμο tattoo φρυδιών
Microblading TEO
Το Microblading είναι τεχνική tattoo φρυδιών σε μορφή τρίχας - τρίχας.
Γίνεται χωρίς μηχάνημα γιατί είναι χειροκίνητο, δεν έχει ηλεκτρισμό, δεν έχει δόνηση, δεν χτυπάει στο δέρμα ώστε να φτάσει στο χορίο να εγχύσει μελάνι. Γι’αυτό ακριβώς λέγεται και ημιμόνιμο. Το ημιμόνιμο θεωρούν κάποιοι ότι είναι μειονέκτημα. Είναι πλεονέκτημα στην ουσία γιατί μπορούμε να παρέμβουμε μέσα στον χρόνο, σε δύο, σε πέντε χρόνια ή όταν αλλάξει η δομή του προσώπου και να κάνουμε κάτι άλλο, να μην έχουμε δηλαδή κάτι μόνιμα στο πρόσωπό μας, στα 20, στα 40, στα 60. Θέλουμε να αχνίζει το αποτέλεσμα μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Είναι τα χρώματα έτσι στοχευμένα ούτως ώστε από τον ενάμιση ή έως τα τρία χρόνια, αναλόγως την επιδερμίδα, να μπορούμε να παρέμβουμε. Γιατί αλλάζει η μόδα, αλλάζει η δομή του προσώπου μας και θα χρειαστεί να προσαρμόσουμε το σχήμα των φρυδιών μας σε νέα δεδομένα.
Τα κύρια χαρακτηριστικά των χρωμάτων Microblading:
• οργανικά χρώματα
• χωρίς οξείδια του σιδήρου
Τα χρώματα πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα:
• Δεν έχουν βαρέα μέταλλα
• Χωρίς νικέλιο και χωρίς χρωστικές AZO

Διάρκεια από 6 μήνες έως 2 χρόνια.


Back to content