Γρήγορο μακιγιάζ για τη δουλειά

MENU
MENU
SALONS
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γρήγορο μακιγιάζ για τη δουλειά

TEO Hair Salons
Δημοσιεύθηκε από Yiannis Michailidis σε Make up · Πέμπτη 13 Αυγ 2020
Tags: YiannisMichailidisbeautyexpertmakeupfaceμακιγιάζ

Γρήγορο Μακιγιάζ για τη δουλειά σε 10 λεπτά
 
 
Ξυπνάτε το πρωί για να πάτε στη δουλειά και το τελευταίο πράγμα που θέλετε εκείνη την ώρα είναι να κάνετε μακιγιάζ ;
Πόσες φορές βάζετε μάσκαρα και κραγιόν ενώ είστε στο δρόμο με το αποτέλεσμα να είναι τελείως αποτυχημένο ;
Στόχος σας είναι μέσα σε 10 λεπτά να φαίνεστε φρέσκια, περιποιημένη και ξεκούραστη, σαν να είχατε κοιμηθεί ένα γεμάτο 8ωρο.
Σας έχω τη λύση. Ένα τρόπο για εύκολο και γρήγορο φυσικό μακιγιάζ, είτε πρόκειται για δουλειά είτε θέλετε ένα φυσικό και ανάλαφρο μακιγιάζ.
Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Εφ ‘όσον έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας καλά το προηγούμενο βράδυ, μπορείτε μόνο να το ξεπλύνετε το πρωί. Στη συνέχεια απλώστε την καθημερινή ενυδατική σας κρέμα. Συνεχίστε προσθέτοντας ένα λεπτόρρευστο foundation που να αντανακλά το φως και κονσίλερ όπου χρειάζεται να φωτίσετε το κουρασμένο σας δέρμα. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας ( τα οποία φροντίστε να έχετε απολυμάνει ) για να έχετε ένα γρήγορο και πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Αποφύγετε τη χρήση μιας πολύ “βαριάς” πούδρας και επιλέξτε μια ανάλαφρη Compact πούδρα  απλά για να την εφαρμόσετε στη ζώνη Τ που ίσως βγάλει λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Εφαρμόστε μια καφέ σκιά στο πάνω κινητό σας βλέφαρο μέχρι το κόκκαλο του ματιού. Συνεχίστε με τη μάσκαρα απλώνοντας μια-δυο στρώσεις χωρίς να τις κάνετε πολύ έντονες.
Και φυσικά κάπου εδώ χρειάζεται λίγο χρώμα υγείας !
Συνεχίζεται λοιπόν με ένα πολύ φυσικό ρουζ  που θα σας δώσει το χρώμα της πρωινής φρεσκάδας. Στη συνέχεια με το ίδιο ρουζ και το φαρδύ πινέλο απλώστε λίγη ποσότητα στο κόκαλο του ματιού με φορά από το μάτι προς τα επάνω μέχρι το φρύδι ώστε να ενωθεί η καφέ σκιά μαζί με το ρουζ στο μάτι.
Τέλος, χρησιμοποιήστε ένα φωτεινό Lip Gloss χωρίς περίγραμμα για να δώσετε ζωντάνια δημιουργώντας ζουμερά χείλη.
           


Επιστροφή στο περιεχόμενο