Superfoods για τα μαλλιά σου

MENU
MENU
SALONS
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Superfoods για τα μαλλιά σου

TEO Hair Salons
Δημοσιεύθηκε από teo σε Aveda · Πέμπτη 11 Ιουλ 2019
Tags: superfoodsavedavegannutriplenish
Τα superfoods και το vegan lifestyle έχουν μπει για τα καλά στη καθημερινή σου διατροφή. Ήρθε η ώρα να εντάξεις τα ευεργετικά τους αποτελέσματα και στην περιποίηση των μαλλιών σου. Με το λανσάρισμα της νέας σειράς Nutriplenish™ της Aveda, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα vegan σύστημα περιποίησης μαλλιών με υψηλή απόδοση, που προσφέρει εντατική ενυδάτωση γεμάτη θρεπτικά συστατικά.
Βιολογικά θρεπτικά συστατικά
Πλούσιο σε omega-5, το βιολογικό έλαιο ροδιού αποτελεί βασικό συστατικό της φόρμουλας Nutriplenish™ .
Με σύνθεση 94% φυσικής προέλευσης, που περιλαμβάνει βιολογικό έλαιο καρύδας και βούτυρο μάνγκο τα τα προϊόντα Nutriplenish™ σχεδιάστηκαν για να χαρίσουν 72ωρη ενυδάτωση σε κάθε τύπο και υφή μαλλιών. Η φόρμουλα περιλαμβάνει:
• πιστοποιημένα βιολογικό έλαιο ροδιού, πλούσιο σε omega-5 θρέφει τα ξηρά και καταπονημένα μαλλιά
• πιστοποιημένα βιολογικό έλαιο καρύδας, με χαμηλό μοριακό βάρος που διεισδύει εύκολα στα μαλλιά για να ενισχύσει την ενυδάτωση
• βούτυρο μάνγκο που μαζί με τα λιπαρά οξέα βοηθά στην ενυδάτωση, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και απαλά
• εκχύλισμα βρόμης που προσδίδει στη φόρμουλα μία πολυτελή, κρεμώδη αίσθηση.
Δημιουργημένη με σεβασμό στο περιβάλλον, η cruelty-free γκάμα είναι απαλλαγμένη από σιλικόνες, parabens και γλουτένη. Παράλληλα αποτελεί ιδανική επιλογή για τους οπαδούς της vegan διατροφής.

Αγαπημένο προϊόν πολλαπλής χρήσης
Μικρό αλλά θαυματουργό, το αγαπημένο μας Nutriplenish™ Multi-Use Hair Oil έχει σύνθεση 100% φυσικής προέλευσης. Πρόκειται για ένα σούπερ συμπυκνωμένο μείγμα 5 ισχυρών ελαίων, που σχεδιάστηκε για να προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη για όλους τους τύπους μαλλιών. Προσάρμοσε τη χρήση του ανάλογα με τις ανάγκες σου για απόλυτη ανανέωση και σημείωσε ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με πέντε διαφορετικούς τρόπους:

↔ Δες τα best sellers προϊόντα Aveda


Επιστροφή στο περιεχόμενο