Τι σημαίνει AVEDA

MENU
MENU
SALONS
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι σημαίνει AVEDA

TEO Hair Salons
Δημοσιεύθηκε από teo σε Aveda · Παρασκευή 23 Αυγ 2019
Tags: ladylikepublicityaveda
AVEDA: 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το beauty brand που μόλις ήρθε στην Ελλάδα. Όλα όσα μάθαμε και πρέπει να ξέρεις σε πρώτη φάση για το super brand που ήρθε στην Ελλάδα.

#1. Τι σημαίνει AVEDA - AVEDA = «γνώση του όλου»
#2. Η έμπνευση - Εμπνευσμένη από την Αγουρβέδα, την 5.000 ετών αρχαία ινδική θεραπευτική παράδοση, η Aveda αντιμετωπίζει την ομορφιά με ολιστικό τρόπο, κατά τον οποίο τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής, το σώμα και το δέρμα είναι ένα, οπότε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες φροντίζουν τις ανάγκες από «την κορυφή ως την ψυχή».
#3. Ο δημιουργός
Η Aveda δημιουργήθηκε από τον πολυβραβευμένο κομμωτή, Horst Rechelbacher, το 1978 στη Μινεάπολη της Αμερικής, προκειμένου να προσφέρει στους επαγγελματίες ομορφιάς φυσικά προϊόντα που θα βοηθήσουν τους ίδιους, τους πελάτες τους, τη Γη και τις κοινότητές της.
#4. Τα φυσικά συστατικά και οι δοκιμές στα ζώα
Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας το 1978, πυλώνας του brand είναι να φροντίζει τον κόσμο και τα ζώα με τα οποία ζούμε μαζί. Γι αυτό το λόγο, η Aveda δεν κάνει δοκιμές σε ζώα (cruelty free) και δε ζητά από κανέναν να το κάνει για λογαριασμό της. Παράλληλα, ένα κομμάτι της αποστολής της είναι να δημιουργεί προϊόντα υψηλής απόδοσης και φυσικής προέλευσης, που προάγουν την ευεξία  αλλά ταυτόχρονα προστατεύουν τη Γη. Εξάλλου, καλύτερος ειδικός ομορφιάς είναι η φύση και αυτός είναι ο λόγος που τα προϊόντα παρασκευάζονται με ανανεώσιμα συστατικά από φυτά, ενώ δεν γίνεται να μην λατρέψεις το χαρακτηριστικό τους άρωμα από αγνά εκχυλίσματα λουλουδιών και φυτών. Plus:Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων  είναι φτιαγμένες από PCR υλικά -υλικά που έχουν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί πριν ανακυκλωθούν- και ανακυκλώνονται και αυτές με τη σειρά τους.
#5. Τα προϊόντα
Το brand περιλαμβάνει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για την περιποίηση μαλλιών, προσώπου και σώματος και προϊόντα Lifestyle όπως τα Chakra Mists που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τα τσάκρα και την ομορφιά της ισορροπίας.
#6. Το πρώτο Aveda- Teo κομμωτήριο στην Ελλάδα
Τον Απρίλιο θα ανοίξει το πρώτο flagship Aveda-ΤΕΟ Lifestyle κομμωτηρίο στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Ερυθραία, που σηματοδοτεί και την είσοδο της μάρκας στην ελληνική αγορά και δεν στο κρύβω πως ανυπομονούμε !


↔ Δες τα best sellers προϊόντα AvedaΕπιστροφή στο περιεχόμενο